Activiteiten

ALV Algemene Leden Vergadering

Nog in te plannen


1. Collectieve beveiliging: kentekenregistratiesysteem.

2. Bijhouden overzicht aanwezige AED en BHV.

3. Korte lijnen/overleg voeren met wijkagent, brandweer en gemeente.

4. Schoon en heel terrein behouden door schouwen.

5. Spreekbuis richting o.a. gemeente bij problemen met parkeren en verlichting.

6. Het bestuur staat open voor suggesties van activiteiten die passen binnen de scope van activiteiten en die het ondernemersklimaat ten goede komen.

 

Heeft u een goed idee of een tip? Meld het aan de vereniging via het contactformulier.

 


 

Computers afgeschreven? Gun ze een tweede leven!

Met het ondertekenen op 25 januari 2021 van de samenwerkingsovereenkomst tussen OV de Bosschen, Stichting de Hoeksche Waardse Uitdaging en Copiatek Scan en Computer Solution hebben bedrijven op bedrijventerrein “de Bosschen” nu de unieke mogelijkheid om hun afgeschreven hardware een tweede -sociaal- leven te geven. Duurzaam, veilig en zonder extra kosten.

Als ondernemer heb je duurzaamheid waarschijnlijk hoog op je agenda staan, maar het is niet altijd zo eenvoudig daar invulling aan te geven. Met de Computer Challenge die de Hoeksche Waardse Uitdaging samen met Bedrijventerrein De Bosschen en Copiatek Scan @ Computer Solution heeft opgezet, kun je op een gemakkelijke manier toch bijdragen aan een beter milieu.


Doneer je afgeschreven computers voor een tweede leven!

Hardware, zoals computers, printers, beamers, laptops, enzovoort, staan vaak ongebruikt opgeslagen als ze niet meer (goed) werken, of afgeschreven zijn. Veel materiaal verdwijnt ook in afvalcontainers en dat terwijl ze vaak nog goed gerepareerd, geüpdatet of gerecycled kunnen worden. De firma Copiatek is daarin gespecialiseerd en heeft de afgelopen jaren al veel betekend voor de Hoeksche Waardse Uitdaging in het ondersteunen van haar wens alle gezinnen die thuisonderwijs moesten leveren te voorzien van goed werkende laptops. 

Samen met Bedrijventerrein De Bosschen en Copiatek heeft de Hoeksche Waardse Uitdaging een mooie samenwerking opgezet om ook andere computers en hardware te repareren en te recyclen en zo kunnen we bijvoorbeeld verenigingen en stichtingen voorzien van goed werkende apparatuur. We roepen dan ook alle bedrijven op om hun ongebruikte computerspullen aan te bieden.” Dat kan via bijgaand antwoordformulier. Bedrijven kunnen kleine hoeveelheden ook aanbieden bij TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center aan de Alexander Bellstraat 4 in Oud-Beijerland.

Jaco Sterk, voorzitter van Ondernemersvereniging “de Bosschen” is erg blij met de samenwerking. “Nu hebben de bedrijven op ons bedrijventerrein de mogelijkheid om hun gebruikte hardware op een duurzame en veilige manier te laten afvoeren en tegelijk maatschappelijke doelen in onze eigen regio te helpen”, aldus Sterk. Het mooie voor ondernemers is dat de hardware gratis wordt opgehaald door Copiatek en dat de vernietiging van data wordt gegarandeerd. Copiatek beschikt over alle benodigde certificaten.

 

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl