Veiligheid op De Bosschen

Wellicht heeft u vorige week twee auto's, waaronder een politieauto, rondjes zien rijden op De Bosschen. Dit komt door het SVO-traject (Samen Veilig Ondernemen) dat de BIZ is gestart samen met de politie, gemeente, brandweer, handhaving en PVO (Platvorm Veilig Ondernemen).  De nauwe samenwerking tussen de partijen zal ervoor zorgen dat de veiligheid op het bedrijventerrein wordt verbeterd. 

Lees meer

Schouw brandveiligheid op De Bosschen

BIZ De Bosschen zet zich in voor een veilig bedrijventerrein. Sinds kort zijn we een Samen Veilig Ondernemen (SVO)-traject begonnen om de veiligheid te verbeteren én goed te houden. Dit houdt in dat we een nauwe samenwerking hebben met de Gemeente, Politie, Brandweer en PVO (Platform Veilig Ondernemen). Het uitvoeren van een schouw is hier ook onderdeel van. Onlangs voerde BIZ voorzitter Jaco Sterk samen met de brandweer een schouw uit.

Lees meer

Nieuwe camera's op De Bosschen

BIZ De Bosschen zet zich in voor een veilig bedrijventerrein. Al enige tijd hangen er verschillende beveiligingscamera's, maar deze waren aan vervanging toe. Vandaag zijn we begonnen met het vervangen van de kentekencamera's op het bedrijventerrein. De nieuwe camera's zijn voorzien van de nieuwste technieken, waardoor de beelden veel scherper zijn en de kentekens van passerende voertuigen kunnen worden geregistreerd. 

 

BeFunky collage 11

Voelt u zich veilig op De Bosschen?

De BIZ zet zich in voor een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Om de veiligheid op De Bosschen te verbeteren is de BIZ in samenwerking met de gemeente, politie, brandweer en PVO Rotterdam een SVO (Samen Veilig Ondernemen) gestart. In dit traject gaan de eerder genoemde partijen periodiek met elkaar om de tafel om de lijnen kort te houden en de knelpunten van het bedrijventerrein in kaart te brengen en aan te pakken. 

Lees meer

BIZ De Bosschen zet zich in voor een veilig bedrijventerrein!

De beveiligingcamera's zijn al een tijd actief, maar de BIZ is meer stappen aan het zetten op het gebied van veiligheid op De Bosschen. Afgelopen donderdag vond het eerste SVO (Samen Veilig Ondernemen) overleg plaats. Tijdens dit overleg werken gemeente, brandweer, politie, PVO en de BIZ samen aan een veilig bedrijventerrein  De Bosschen. 

Lees meer

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl