Maak kennis met (waarnemend) wijkagent Gwendolyn Thomas

Veiligheid is een belangrijk thema voor ondernemers op De Bosschen. Gelukkig hebben wij (waarnemend) wijkagent Gwendolyn Thomas. Zij is specialist op het gebied van ondermijning en houdt de boel voor ons in de gaten. Maar wat doet zij zoal? En waarvoor kunnen ondernemers bij haar terecht?

 

Gemoedelijk Hoeksche Waard

 

Gwendolyn is waarnemend wijkagent bedrijventerreinen en ondermijning. Ze is nu twee jaar werkzaam bij ons in de Hoeksche Waard, maar hiervoor was ze werkzaam in Rotterdam-Zuid. “In de Hoeksche Waard is het veel gemoedelijker dan in Rotterdam-Zuid. Ik merk dat ondernemers hier meer samenwerken en overleggen met de politie. Het is heel prettig om hier te werken”, vertelt Gwendolyn. Gwendolyn heeft niet altijd bij de politie gewerkt. “Ik ben in eerste instantie afgestudeerd als grafisch vormgeefster”, begint Gwendolyn. “Maar de politie heeft me altijd al getrokken. Ik wilde wat meer ervaren zijn voordat ik bij de politie zou beginnen. Het bevalt me heel erg goed. Ik kan me op deze manier inzetten voor de maatschappij. En ik kan mij echt hard maken op het gebied van ondermijning, er is genoeg te doen. Zeker in de Hoeksche Waard, waar er een lage drempel is tussen de politie en de burgers”.

 

Veiligheid op De Bosschen

 

De Hoeksche Waard heeft veel bedrijventerreinen en is een enorm gebied. Ieder bedrijventerrein verschilt in incidenten en veiligheid. “De Bosschen is heel erg groot”, vertelt Gwendolyn. “Omdat er zo veel ondernemers zitten, is het lastig om met iedereen in contact te komen. We merken wel dat er gelukkig nauwelijks incidenten zijn op De Bosschen. Het ligt aan een goede, doorgaande weg, het is goed verlicht en het ligt vlakbij het politiebureau. We willen wel meer contact met ondernemers om helder te krijgen wat hier speelt. We hebben de signalen van ondernemers hard nodig”.  Gwendolyn vertelde ons tijdens de bijeenkomst van de BIZ hoe u de signalen van ondermijning herkent. U leest dat hier.

 

Belang van de BIZ app

 

“Ik ben heel enthousiast over de nieuwe BIZ app”, aldus Gwendolyn. “Jullie zijn de eerste in de Hoeksche Waard die nu met zo’n app werken en dit is voor ons een hele fijne uitkomst. De drempel wordt op deze manier voor ondernemers lager om contact op te nemen met de instanties die je nodig hebt”.

 

Wijkagent op bezoek

 

De wijkagent is regelmatig te vinden op het bedrijventerrein. Regelmatig wordt er een rondje gereden over het bedrijventerrein om een oogje in het zeil te houden. “Ik probeer hierbij ook mensen aan te spreken die buiten staan”, vertelt Gwendolyn. “Of ik loop bij een bedrijf naar binnen wanneer ik nog niemand van het bedrijf heb gesproken”. Doordat De Bosschen zo’n groot bedrijventerrein is, lukt het Gwendolyn niet om iedereen te spreken. Wanneer u het leuk vindt dat Gwendolyn bij u komt kijken of wanneer u iets wilt bespreken met haar, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u bellen naar 0900-8844 en een klantverzoek voor Gwendolyn indienen. Ze probeert hier zo snel mogelijk op te reageren, maar dit kan een paar dagen duren. Bel bij spoed altijd 112.

 

IMG 2632 klein

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl