Heeft u voldoende bedrijfshulpverleners binnen uw organisatie?

De BIZ zet zich in voor een veilig bedrijventerrein De Bosschen. Een belangrijk onderdeel van veiligheid is bedrijfshulpverlening (BHV). Hoe is dit binnen uw bedrijf georganiseerd?

 

Safety first

 

Bedrijven zijn verplicht om maatregelen te nemen op het gebied van BHV. Dit is opgenomen in de Arbowet. Hiervoor moet een werkgever tenminste één BHV’er aanwijzen. Het aantal aanwezige BHV’ers is niet wettelijk vastgelegd. Wel bent u als ondernemer verplicht om doeltreffende maatregelen te nemen op het gebied van BHV. Om een geschikt aantal BHV’ers te bepalen dient u te kijken naar de grootte van uw onderneming en welke risico’s er spelen. Dit wordt bepaald met gegevens uit de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

 

AED's

 

Tijdens de opleiding tot BHV’er, wordt er ook geoefend met het gebruik van een AED. Het is wettelijk (nog) niet verplicht om een AED in uw bedrijf te hebben, maar dit is wel verstandig. Een AED verhoogt de kans op een reanimatie aanzienlijk. BHV’ers kunnen via MijnHartslagNu inloggen om de locaties van AED’s te bekijken. Klik hier voor meer informatie over AED’s. Op het bedrijventerrein zijn AED's op verschillende locaties ter beschikking:

 

  • Gamma, Willem Beukelszstraat 2, 3261 LV Oud-Beijerland
  • ArboXL, Isaac Newtonstraat 8, 3261 MC Oud-Beijerland
  • AGM, Albert Einsteinstraat 12, 3261 LP Oud-Beijerland
  • WHW bedrijven, Jan van der Heijdenstraat 11, 3261 LE Oud-Beijerland
  • Quadraat, Jan van der Heijdenstraat 25, 3261 LE Oud-Beijerland
  • Drukkerij van AS, Alexander Bellstraat 1, 3261 LX Oud-Beijerland
  • Romaco BV, Edisonstraat 11, 3261 LD Oud-BeijerlandVan Der Mark Transport, James Wattstraat 2, 3261 MB Oud-BeijerlandTiofarma: Hermanus Boerhaavestraat 1 (1 op begane grond bij de receptie, 1x op 2e verdieping)Benjamin Franklinstraat 10Benjamin Franklinstraat 5Benjamin Franklinstraat 9Benjamin Franklinstraat 15Antonie van Leeuwenhoekstraat 14

 

AED locatie 2

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl