BIZ De Bosschen zet zich in voor een veilig bedrijventerrein!

De beveiligingcamera's zijn al een tijd actief, maar de BIZ is meer stappen aan het zetten op het gebied van veiligheid op De Bosschen. Afgelopen donderdag vond het eerste SVO (Samen Veilig Ondernemen) overleg plaats. Tijdens dit overleg werken gemeente, brandweer, politie, PVO en de BIZ samen aan een veilig bedrijventerrein  De Bosschen. 
 
Wat nu?
De veiligheidscijfers van de brandweer en politie zijn nu bij ons bekend, maar we zijn ook benieuwd wat er bij u speelt. Voelt u zich veilig op het bedrijventerrein?
Daarom komen we binnenkort graag bij u langs om een veiligheidsenquĂȘte af te nemen. Deze wordt opgesteld door het PVO (Platform Veilig Ondernemen). Graag horen we van u!
Sluit aan!
Het volgende SVO-overleg staat op 7 mei gepland van 15.00 tot 16.00 uur bij HW Werkt. U bent ook van harte welkom om tijdens dit overleg aan te sluiten. Heeft u last van inbraken, ervaart u en onveilig gevoel of wilt u gewoon op de hoogte blijven? Sluit gerust aan tijdens het overleg om mee te praten.
Na het overleg zullen de verschillende partijen een ronde over het bedrijventerrein maken om te kijken waar er verbeterpunten zijn op het gebied van veiligheid. 
 
Ontwerp zonder titel 16
 

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl