Schouw brandveiligheid op De Bosschen

BIZ De Bosschen zet zich in voor een veilig bedrijventerrein. Sinds kort zijn we een Samen Veilig Ondernemen (SVO)-traject begonnen om de veiligheid te verbeteren én goed te houden. Dit houdt in dat we een nauwe samenwerking hebben met de Gemeente, Politie, Brandweer en PVO (Platform Veilig Ondernemen). Het uitvoeren van een schouw is hier ook onderdeel van. Onlangs voerde BIZ voorzitter Jaco Sterk samen met de brandweer een schouw uit.

 

Tijdens deze schouw zijn er gelukkig weinig brandgevaarlijke situaties naar voren gekomen. Wel stonden er bij een aantal ondernemers pallets tegen de gevel van het bedrijfspand aan. Dit kan wel een situatie voor brandgevaar opleveren. Vanuit de brandweer kregen we nog een aantal tips door, zie onderstaande afbeelding. Wilt u ook aansluiten tijdens zo'n SVO-overleg en schouw? Op 7 mei staat om 15.00 uur het SVO-overleg gepland met aansluitend de schouw met de gemeente en wijkagent. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hopelijk tot dan!

 

De Bosschen

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl